Akvariet i Antalya 

 

Antalya Aquarium er åpen hele uken, også på offisielle helligdager .
Det er rullestoler tilgjengelig i akvariet for de som har problemer med å gå .
Åpningstid: 09:30 - 21:00
Inngangen stenger 45 minutter før akvariets stengetid.
Det går ekspress buss fra Kemer merket med Antalya Aquarium.

Verdens største tunnel i akvarium!
Antalya Aquarium har en 131 meter lang og tre meter bred tunnel som er verdens største tunnel i akvarium. 

Det er hundrevis av haier i hovedtanken i Antalya Aquarium, som har vannkapasitet på mer enn 5 millioner liter. 

Det er fantastiske øyeblikk under fôringen av hai som fôres av spesialtrente dykkere for hånd. Hvis du ønsker å være vitne til denne spesielle aktiviteten, glem ikke å finne foringstiden før tar turen!

Verdens største tunnel akvarium venter på deg med en lengde på 131 meter og bredde på 3 meter i hovedtanke, med en kapasitet på mer enn 5 millioner liter. Husk å ta en titt på historien om fly vraket bygget i fullskala som du serv helt i begynnelsen.

Den første delen av tunnelen er stedet hvor du finner et tropiske rev. Dekorasjonen her er en av de største tropiske rev dekorasjoner i verden. Den første delen av tunnelen er koplet til en undersjøisk hule. I vinduene her kan du ta en titt på skapningene inne i tanken.

Den andre delen av tunnelen beskriver den sunkne byen Atlantis, og har middelhavs temaer og deretter føres det opp til pirat vrakets observasjonspunkt.
Der kan du hvile ved å sitte i amfiet, og se på haier som svømmer rundt skattene. 

 

Når du går inn i den tredje og den lengste delen av tunnelen, vil du se at ubåten her er vert for mange interessante undersjøiske skapninger. Husk å se etter haier og rokker som passerer over deg ...


En tematisk reise starter med sjø og hav i verden. India havet , Rødehavet , Atlanterhavet og Stillehavet ønsker deg velkommen helt i begynnelsen i 4 tematiske akvariene. Når du går inn i den tredje og den lengste delen av tunnelen, vil du se at ubåten her er vert for mange interessante undersjøiske skapninger. Husk å se etter haier og rokker som passerer over deg .

Du kan se eksempler på livet under vann i og rundt Antalya-provinsen i den store sylindriske akvariet til venstre og de små som omgir den. 

 Etter å ha sett det mystiske livet i undervanns grotter, vil du bli forbauset over elvene i verden. Du vil bli vitne til asiatiske elver og elvene Nilen og Amazonas .

I tilknytning til akvariet finner du "Snow World Ice Museum" som ligger på et areal på 1500 m2, med et innendørs snø område, der det virkelig snør om natten. 


Du finner igloer, huset til St. Nicholas, kafeer, og de besøkende kan nyte snøen med de spesielle verneklær som de finner i Snow World Ice Museum, der det er -5 grader inne, mens det er +40 grader utenfor.


Mere info på: www.antalyaaquarium.com/