Om Kemer i Tyrkia

Kemer var en landsby med små gjørmete innsjøer, og sumpen ble kalt "Old Village".
En 23 km lang flom voll ble bygget for å hindre den stadige oversvømmelsen av den gamle landsbyen.
Etter det ble landsbyen kalt Kemer, som betyr" Belt "på tyrkisk. Det var ingen motorvei til Kemer i 1960, og alle tilkomst var med båt.

Men i dag er Kemer et av det mest populære turist området i Tyrkia, med gjennomføringen av «Turisme Project i Sør Antalya, har Kemer fått motorveier, og annen infrastruktur. Kiris, Tekirova, Çayova, Aslanbucak, Kuzdere, Beycik, Camyuva, Göynük, Beldibi, Cirali er svært viktige steder for turismen i Antalya/Kemer regionen

 

Denne feriebyen har blitt nøye designet for å gli inn i landskapet rundt, og tilbyr et ideelt miljø for en herlig ferie. Den fullt utstyrte Kemer Marina tillater båtfolket å nyte de uberørte bukter og strendene sør for byen.

Handlende vil glede seg over fantastisk utvalg av høy kvalitet på suvenirer som selges. En strand promenade som fører direkte til stranden, nord for marinaen, er bare få skritt fra kafeer og butikker. 

Kemer Beach er en Blue Flag-strand. (Begrepet "Blue Flag" er skapt av Den Europeiske Union for spesielt rene strender).I Yoruk (Nomad) Theme Park kan du se folk i arbeid med på tradisjonelt håndverk. Den tilgrensende bukten er sjarmerende og herlig sted med mange aktiviteter, og daglig underholdningsfasiliteter diskret skjult blant pinje trærne.

Utviklingen i Kemer har vært stor de siste årene. De investeringene som er gjort for utviklingen av reiselivsnæringen, har en viktig rolle i Kemers økonomi.
Kemer er et behagelig og fredlig ferie distrikt, med god infrastruktur, enkel og organisert transport.
I  Yoruk (Nomad) Theme Park kan du se folk i arbeid med på tradisjonelt håndverk. Den tilgrensende bukten er sjarmerende og herlig sted med mange aktiviteter, og daglig underholdningsfasiliteter diskret skjult blant pinje trærne. 

Utviklingen i Kemer har vært stor de siste årene. De investeringene som er gjort for utviklingen av reiselivsnæringen, har en viktig rolle i Kemer økonomi.
Kemer er en behagelig og fredlig ferie distrikt, med god infrastruktur, enkel og organisert transport, og alle verktøy for moderne kommunikasjon er på plass.

I dag er Kemer kjent internasjonalt, og har en svært viktig plass i reiselivet, med sin 5-stjerners nærliggende feriesteder og hoteller.

En av de største attraksjonene til Kemer er det praktfulle fjellandskapet og utsikt. Kemer ligger ved Taurus fjellene, i det omliggende landskapet som er et område med naturlig skjønnhet, med praktfulle fjell, furuskog, appelsin og sitrontrær.

 

Byggetillatelsene i området er begrenset, fordi regionen er utpekt som nasjonalpark. Dette hindrer at området blir ødelagt, og all byggehøyde begrenset til 2,5 etasjer.

Det er kun i Aslanbucak det kan bygges 3,5 etasjer og dette opprettholder det flotte nærområdets utsyn. Disse faktorene vil ha stor innvirkning på fremtidige eiendommers verdi, som bør gi ganske imponerende avkastninger på alle investeringer i denne regionen.

Kemer er en juvel i den tyrkiske krone! Liggende på den tyrkiske rivieraen ved Middelhavskysten, og har 300 soldager i året..

Det gjør det utvilsomt til en attraktiv ferie og andre hjems destinasjon. Du kan svømme, golfe, seile, dra på fjell safari, være med på terrengsykling, kjøre med fire hjuling, hesteridning, vannsport og mye mer.

Med en lengde på 4350 meter, er taubanen opp til Tahtali den lengste i Europa og den nest lengste i verden. Kemer var et uoppdaget paradis, men har de siste årene har flere og flere fra Europa leiligheter i området.

Kombinasjonen av ulike nasjonaliteter som kjøper feriehus i Kemer eller flytte til området, gjør Kemer til et kosmopolitisk sted å bo. .