Opplevelser i Kemer

 

Vannland i Kiris

DoluSu Park er en av de mest ekstreme badeland i regionen med 17 sklier for voksne og 6 sklier for barn. De har mange slags aktiviteter, inkludert en hoppe sklie, et bølgebasseng , en strand tur til sjøen og et stort utvalg av matretter..

Antalya Akvarium

Antalya Aquarium har en 131 meter lang og tre meter bred tunnel som er verdens største tunnel i akvarium.
Det er hundrevis av haier i hovedtanken i Antalya Aquarium, som har vannkapasitet på mer enn 5 millioner liter. 

Hamam, Tyrkisk bad

En person som tar et tyrkisk bad er først i et avslappings rom, som er oppvarmet av en kontinuerlig strøm av varm, tørr luft, som lar den badende svette fritt.
Deretter er det inn i et enda varmere rom (kjent som varmt rom) før en dusjer med kaldt vann.
Etter en full kropps vask er det massasje, før en endelig er tilbake til et kjøligere rom for en periode med avslapping.

Viking Star Hotell sin spa avdeling er tidligere kåret av brukere til den beste spa avdelingen i Kemer.  De selger også spa pakker fra 1 til 5 dager.

 

Jeep Safari

Når du trenger en pause fra stranden, så ta en halv dag med jeep oppe i fjellet. Du blir hentet der du bor, før alle samles til en kolonne.

Turen går på smale veier så langt opp som det er mulig å kjøre. Pauser under veies er en selvfølge. Bla. ved et tre som skal være 2000 år gammelt, en grotte, og du kan se det gamle jaktslottet som det enda er mye igjen av. 
Lunsj er som oftest inkl. i prisen. Ta med kamera, noe på hodet, solkrem og en t-skjorte til å beskytte skuldre mot solen.

En dag på sjøen

Å ta en båttur er noe alle bør gjøre når de er på ferie i Kemer. De fleste av turene går langs kysten ned til Phaselis og Olympos, der de tar et stopp.

Anbefales først når solen har fått noen dager til å gi huden din noe farge. Turene kan kjøpes i sentrum av Kemer, og inkluderer ofte forsikring, transfer til / fra hotellet og lunch
.

 

Gondolbanen opp til Tahtali

Gondolbanen tar deg opp til toppen av Tahtali 2365 moh.. Den er den lengste gondolbanen i Europa, og passer definitivt ikke for de med høydeskrekk. 

Men når du er kommet opp har du en fantastisk utsikt over fjellene og Kemer. På toppen finner du også kiosk og en restaurant med alle rettigheter. Du kan også kjøpe en tur ned til stranden i Tekirova med parasailing.

Fotturer i Kemer

Når du er i Kemer, og vil ha en pause fra stranden, så opplev Kemer fra en annen side. I området er det svært mange muligheter for korte og litt lengre turer i nasjonalparken som omgir Kemer. Du kan gå på tur alene, eller du kan bli med på organiserte tur, enten for en dag, eller turer som går over flere dager.